A newly renovated studio space, dedicated to Yoga

When we started renovating the Stonemonkey studio we wanted to create the perfect environment in which to practise yoga, while respecting the essence of the building we’re in. The resulting design is a fusion of original features, such as the original brick walls of the property, and facilities which are designed with yoga in mind – atmospheric lighting, plenty of heat, and a purpose-laid bamboo floor. 

The studio, which can accommodate 18 students, is set on the lower-ground floor of the property, isolated from the hurly-burly of the town above. It is the only purpose-built yoga space in the area, and we hope you will love it as much as we do.

Stonemonkey… before and after

Stonemonkey is a family business, and we could never have got it off the ground without the wonderful and generous help of our family, for which we are so grateful. Click below to see the movie of the Stonemonkey renovation…